Mr T-Bone ansluter sig till Coligo

Jag kan idag stolt meddela att jag från och med nu jobbar på Coligo AB!
Det skall bli spännande att ta ett steg till i min karriär och anta nya utmaningar i min nya roll som Solution Architect / Workplace. Jag kommer givetvis jobba vidare inom mina favorit områden Office 365, EMS, Windows 10 och Azure. Jag kommer även satsa mer på utbildning, workshops och seminarier i min roll som Microsoft Certified Trainer.

Coligo AB

Coligo är ett litet och välrenommerat IT-konsultföretag med mycket hög erfarenhet och kompetens! Företaget har sitt säte i Stockholm och etablerades på den svenska marknaden år 2012 och har sedan starten levererat konsulttjänster inom avancerad Microsoft infrastruktur och förändringsledning.

About The Author

Mr T-Bone

Torbjörn Tbone Granheden is a Solution Architect for Modern Workplace at Coligo AB. Most Valuable Professional (MVP) on Enterprise Mobility. Certified in most Microsoft technologies and over 23 years as Microsoft Certified Trainer (MCT)

You may also like...