Mr T-Bone ansluter sig till Coligo

Jag kan idag stolt meddela att jag från och med nu jobbar på Coligo AB!
Det skall bli spännande att ta ett steg till i min karriär och anta nya utmaningar i min nya roll som Solution Architect / Workplace. Jag kommer givetvis jobba vidare inom mina favorit områden Office 365, EMS, Windows 10 och Azure. Jag kommer även satsa mer på utbildning, workshops och seminarier i min roll som Microsoft Certified Trainer.

Coligo AB

Coligo är ett litet och välrenommerat IT-konsultföretag med mycket hög erfarenhet och kompetens! Företaget har sitt säte i Stockholm och etablerades på den svenska marknaden år 2012 och har sedan starten levererat konsulttjänster inom avancerad Microsoft infrastruktur och förändringsledning.

About Post Author

Mr T-bone

Torbjörn Tbone Granheden is a Solution Architect for Modern Workplace at Coligo AB. Certified in most microsoft technologies and over 20 years as Microsoft Certified Trainer (MCT)

You may also like...

%d bloggers like this: