Windows Blue har läckt ut!

blueIdag dök helt plötsligt en ny beta av Windows upp på nätet! Microsoft har ju länge pratat om Windows Blue men detta är första riktiga beviset.

Windows Blue Build 9364 bjuder inte på några drastiska förändringar. Metro startmenyn har fått lite nya finesser. Ändra storlekar på ikonerna och ny scroll funktion.  Nu kan man köra 4 metro fönster samtidigt samt köra dem på olika skärmar. Den har en ny kalkylator,  en ny alarm app samt en app kallad Movie Moments. Ie 11 i beta ligger förstås också med. Läs mer om allt de upptäcker på www.winbeta.org

About The Author

Mr T-Bone

Torbjörn Tbone Granheden is a Solution Architect for Modern Workplace at Coligo AB. Most Valuable Professional (MVP) on Enterprise Mobility. Certified in most Microsoft technologies and over 23 years as Microsoft Certified Trainer (MCT)

You may also like...