Äntligen en ISO mount till windows server 2008!

MVirtual-CDROMicrosoft har nu släppt ett eget verktyg för att montera ISO images. Detta finns redan i Windows 8 men den nya komponenten är till deras äldre windows system: Windows 7, Windows Server 2003, Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2, Windows Vista, Windows XP. Jag har många gånger svurit över att behöva ladda ner tredjeparts program för detta. Framförallt på server sidan, där vill man ogärna lägga in “skräp” i servern. Nu har vi ett supportat program från Microsoft.

https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=38780

About The Author

Mr T-Bone

Torbjörn Tbone Granheden is a Solution Architect for Modern Workplace at Coligo AB. Most Valuable Professional (MVP) on Enterprise Mobility. Certified in most Microsoft technologies and over 23 years as Microsoft Certified Trainer (MCT)

You may also like...