MrTbone talar på Microsoft Sommarkollo

Nu kan ni anmäla er till Microsoft Sommarkollo. www.microsoftsommarkollo.se Massor av bra föreläsningar och föreläsare!

Jag kommer att köra sessionen Fast and Furious with RDS 2012. RDS 2012 har många roliga nyheter. Jag kommer att gå igenom nyheter och hur de nya administrativa verktygen ser ut. Många saker man tidigare gjorde med group policy har flyttats till RDS config servern. Vi tittar på nya härliga profiledisk med full applikationskompatibilitet. Vi bygger en RDS session host farm med SSO. Slutligen går vi igenom hur man kan låsa ner och samtidigt underlätta för användarna att hitta på den nya plattformen. https://www.microsoftsommarkollo.se/index.php/2013/05/fast-and-furious-with-rds-2012/

sommarkollot-toppbild-mall

About The Author

Mr T-Bone

Torbjörn Tbone Granheden is a Solution Architect for Modern Workplace at Coligo AB. Most Valuable Professional (MVP) on Enterprise Mobility. Certified in most Microsoft technologies and over 23 years as Microsoft Certified Trainer (MCT)

You may also like...