Cool liten dator!

Vad sägs om denna lilla krabat?

Cotton Candy USB från FXI Technologies är en dator lika stor som ett USB minne. Men ändå rymmer den en 1.2GHz ARM Cortex A9 processor, ARM’s quad-core Mali GPU och 1GB RAM. Den kör tydligen Android 2.3 Gingerbread snabbt och smidigt. Med tanke på att Windows 7 har minimikrav på 1Ghz CPU och 1GB ram så borde den även kunna köra Windows 7 (Om man lyckas få den kompatibel med ARM). Microsoft har ju lovat ARM stöd i Windows 8 och vissa rykten finns om HTC Shift.

Som om inte detta vore nog har den ävem HDMI och SD kort plats. Drivs med ström via USB porten. Vilka prylar det finns!

About The Author

Mr T-Bone

Torbjörn Tbone Granheden is a Solution Architect for Modern Workplace at Coligo AB. Most Valuable Professional (MVP) on Enterprise Mobility. Certified in most Microsoft technologies and over 23 years as Microsoft Certified Trainer (MCT)

You may also like...