Microsoft Surface

Nu var det klart, det blev en surfplatta! Microsoft ger sig ännu en gång in på hårdvarumarknaden. Denna gång för att konkurrera med Ipad. De flesta har ju åtminstone hört talas om Zune. Men efter denna försökte de lansera smartphones, Men det är förmodligen ingen som minns Kin One och Kin Two. Den ser i och för sig cool ut och har potential! Men de konkurrerar ju med sina egna kunder. Hp, Acer, Dell mfl. kommer ju göra liknande plattor förmodligen till bättre pris. Förmodligen måste jag ha en men vi får se hur de går! kolla in den på https://www.Surface.com

 

About The Author

Mr T-Bone

Torbjörn Tbone Granheden is a Solution Architect for Modern Workplace at Coligo AB. Most Valuable Professional (MVP) on Enterprise Mobility. Certified in most Microsoft technologies and over 23 years as Microsoft Certified Trainer (MCT)

You may also like...