Nyfiken på Intune Autopilot?

Kom och se min session på Techdays, 2018-10-24 13:15 – M6

Intune och autopilot är ett fantastiskt verktyg för att distribuera Windows 10 i en cloud only miljö. Men Autopilot är beroende av att tillverkaren av datorn skapar Windows 10 installationsmedia. Jag ska visa dig hur man modifierar installationen och skapar din perfekta Windows 10 installation med Intune och Autopilot.

Passa även på att prata med mig, hittar du mig inte i Ask the Expert frågar du mina kollegor i Coligos hörna!

#tdswe #techdays #coligo

About The Author

Mr T-Bone

Torbjörn Tbone Granheden is a Solution Architect for Modern Workplace at Coligo AB. Most Valuable Professional (MVP) on Enterprise Mobility. Certified in most Microsoft technologies and over 23 years as Microsoft Certified Trainer (MCT)

You may also like...